Palvelumme

Tilaa kuljetus

Palvelumme

 

 

 

Toiminta-alueemme

Toimimme päivittäin pääkaupunkiseudulla. Toimintasäteemme on noin 40 kilometriä toimipisteestämme Vantaalta eli Uudenmaan alueella. Kevään aikana toimintamme laajentuu kattamaan myös Kanta-Hämeen alueen.

 
 

 

 

Polttoainepalvelut

Polttoainepalvelumme palvelee erilaisten työmaiden tarpeita. Kalustomme on monipuolinen ja toimiva haastavissakin olosuhteissa. Tankkausautomme tankkausletku on Suomen pisin. Sadan metrin ulottuvuudella pääsemme haastaviinkin paikkoihin ja tarvittaessa järjestämme myös apumiehen työmaalle. Uskallamme väittää, että palvelumme on valtakunnan parhaimmasta päästä. Valttinamme on nopeus: toimituslupauksemme on 12 tuntia vahvistetusta tilauksesta!

 

Toimitamme polttoainetta henkilönostimiin, koneisiin ja laitteisiin. Talvikaudella toimitamme työmailla oleviin lämmittimiin polttoöljyä työmaan tilaamana ja sopimuksesta myös jatkuvana ylläpitopalveluna. Meiltä tilatessasi sinun ei tarvitse tietää tarkkaa litramäärää. Riittää, että kerrot meille säiliösi koon, me hoidamme täytön antamiesi ohjeiden mukaan. Myymme ainoastaan talvilaatuista moottoripolttoöljyä.

 

Tankkauspalvelun yhteydessä tarkistamme nestepinnat (esim. hydrauli- ja moottoriöjyt sekä muut tarpeelliset nesteet) ja suoritamme nesteiden lisäykset. Tarkastamme myös milloin koneet ovat huollettu tai katsastettu ja ilmoitamme asiakkaalle huolto- ja katsastustarpeista.

 
 

 

 

car2

 

Konekuljetuspalvelut

Kuljetuskalustomme on suunniteltu erityisesti koneiden kuljettamiseen, perässä vedettävistä nostureista aina 25 000 kg painoisiin koneisiin. Monikäyttöisellä kalustollamme siirrämme koneesi myös vaativiin paikkoihin. Hiab-autoissamme on asennusnosturit, joten ne mahdollistavat asennustyöt työmaalla. Isoimman Hiabimme nostoteho on 45 tonnimetriä. Kuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on alan erikoisosaamista. Koska palvelumme on parasta mahdollista, me siirrämme koneet itsenäisesti kohteesta toiseen ja palveluumme kuuluu myös käytön opastus.